LUMC

Een leven lang innoveren en leren

‘Het LUMC staat als innovator voor de verbetering van de gezondheidszorg en de gezondheid van mensen.’

Je wilt betekenisvol werk doen en staat aan het begin van je carrière. Wat je precies wilt doen, weet je nog niet. Ontdek of een werk-leertraject bij het LUMC iets voor jou is!

Als je kiest voor het LUMC dan kies je voor een leven lang innoveren en leren. De gezondheid van de wereldbevolking is één van de grootste uitdagingen van onze tijd en het LUMC gelooft dat deze uitdaging vraagt om een duidelijke visie en missie. Doordat onze onderzoekers zich laten inspireren en hun bevindingen direct in de praktijk toetsen, kunnen onze patiënten erop vertrouwen dat zij volgens de meest actuele stand van de wetenschap geholpen worden.

Werken en leren bij het LUMC

Als leerling verpleegkundige heb je binnen het LUMC volop mogelijkheden om je verder te specialiseren  en zijn er ruime mogelijkheden om je bij te scholen. Wij vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen als zorgprofessional. Educatie Zorgsector, hét opleidingsinstituut van het LUMC, helpt jou daarbij.  Afhankelijk van jouw wensen en ambities kijken we samen wat bij jou past.

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken als verpleegkundige? Onze collega’s vertellen je graag wat hun werk interessant maakt, waar ze plezier in hebben én waarom hun werk blijft boeien.

‘’Ik hoef mezelf nooit af te vragen waarom mijn werk nut heeft’’

                  ‘’Prioriteiten stellen, snel handelen én mezelf steeds blijven ontwikkelen’’

                  ‘’Als je werkt binnen een academisch ziekenhuis zit je bovenop de nieuwste ontwikkelingen’’

                  ‘’Hier leer je de basis en krijg je de ruimte om te ontdekken wat jou energie geeft’’

                  ‘Hier wordt jouw talent gezien en mag je doen waar je goed en geïnteresseerd in bent’’

Heb jij interesse om door te groeien tot de zorgprofessional die jij bent en lijkt het jou fantastisch om betekenisvol werk te mogen doen? Het LUMC biedt veel kansen en het is aan jou om ze te pakken. Er zijn  ruime mogelijkheden om een dagje mee te kijken op misschien wel jouw toekomstige afdeling. Klik hier voor meer informatie over werken en leren bij het LUMC of solliciteer direct op één van onze opleidingsvacatures.