Alrijne

Op reis naar onze toekomst

Oprechte aandacht voor zorg. Dat is onze missie en de kern van onze koers de komende jaren. Voor ons betekent dat de beste zorg op de beste plek in de regio. Dat doen we samen met de patiënt, de bewoner, hun naasten en samen met onze collega’s en partners. Onze ambities zijn daarom na overleg met alle partijen opgesteld en we kleuren ze graag samen verder in. Zo spelen we permanent in op veranderende behoeften en omstandigheden.

De basis van onze strategie is vastgesteld op 12 november 2019. Dit zijn onze uitgangspunten. Op deze website publiceren wij updates en nieuwe ontwikkelingen over de reis naar onze toekomst.

De beste zorg op de beste plek

Wat van waarde is voor patiënten en bewoners leidt ons. Samen bespreken we wat de beste optie is en we ondersteunen mensen om zoveel mogelijk zelf te blijven bepalen en doen.

Dat doen we met onze partners in de regio, zodat we de zorg in samenhang kunnen bieden. We staan dichtbij huisartsen om de beste zorg voor patiënten te vinden en snel toegang te hebben tot de benodigde diagnostiek. Innovatie is daar een belangrijk onderdeel van, dus daar investeren we in.

“We blijven graag in gesprek met andere zorgorganisaties, met professionals op het gebied van medische technologie én met patiënten en bewoners en hun vertegenwoordigers. Alleen in een netwerk kunnen we de beste zorg bieden en uitdagingen oplossen. Wij nemen daarvoor initiatief en staan open voor goede ideeën waarmee anderen bij ons aankloppen.”Bestuursvoorzitter Yvonne Wilders

We zijn ons er goed van bewust dat het niet altijd zal lukken om de beste zorg te bieden. Daar trekken we lering uit. Maar het is wel onze ambitie om met oprechte aandacht de beste zorg op de beste plek te bieden.

Waarom werken bij Alrijne?

  • Bij ons draait het allemaal om betrokkenheid én persoonlijke aandacht
  • Een inspirerende werkomgeving binnen een grote, maar warme zorgorganisatie
  • De nieuwste medische technieken en zorgprocessen
  • Ruimte  om nieuwe ideeën in te brengen, vragen te stellen en mee te kijken op andere afdelingen
  • Een excellent leer- en werkklimaat!